top of page
ZATARA | Coaching

Coaching

Het voordeel van 25+ jaar meedraaien is ervaring. Ervaring in diverse technische ICT-rollen (system engineer, software engineer, network&security engineer) en in ICT-management rollen (project-manager, team-leader open systems, operations manager, CTO) geeft je een heel brede kijk op ICT, business en organisaties.

Doe daar de theoretische basis van een ingenieur opleiding (UGent) en MBA (Vlerick) en een extraverte persoonlijkheid (ENTP) bij en je komt uit bij ideale mix om coach te zijn.

Tijdens coaching opdrachten draait het enerzijds om de mens: hoe iemand ondersteunen om doelstellingen beter, efficiënter te bereiken, teams beter te maken, conflicten op te lossen/vermijden en anderzijds om de business met focus op strategie en opertions.

Tijdens one-to-one gesprekken krijgt de coachee de kans zijn/haar vraagstukken/problemen/uitdagingen in alle sereniteit en vertrouwen te formuleren. De coach denkt mee naar oplossingen, houdt je een spiegel voor, deelt do's/don'ts vanuit eigen ervaring, stelt zijn netwerk open om de nodige oplossingen te vinden.

service_zatara.jpg
bottom of page